Harmonikkamusiikkia kauppareissun lomassa

0
Perjantaina harmonikan soittajat konsertoivat kaupassa. Kuvituskuva: Mauri Ratilainen

Vakka-Suomen musiikkiopiston harmonikansoittajat esiintyvät perjantaina 17. helmikuuta Laitilan S-Marketissa iltapäiväviideltä.

Esiintyjien joukossa on lukuvuonna 2021–2022 aloittaneet Justiina Lukkala sekä Maisa Welling. Kokeneempaan esiintyjäkaartiin kuuluvat Odessa Laivoranta, Jani-Petri Vallamo, Anna-Maria Santala, sekä harmonikansoittajien opettaja Marja-Liisa Santala.

Soolokappaleina pääsemme kuulemaan muun muassa Tuusulan polkan ja Juokse sinä humman.

Kvartetilla Odessa, Anna-Maria, Jani-Petri ja Marja-Liisa kajauttavat ilmoille Neon 2:n Pieniä palasia -kappaleen. Esiintymisessä päästään kuulemaan niin reippaita taidon näytteitä soolokappaleina kuin yhteissoittoakin.