Kirjastossa avautuvassa Laitilan Kuvaajien näyttelyssä esillä 16 teosta

0
Olli Pärkön kuva on yksi niistä, jotka ripustetaan Laitilan pääkirjaston näyttelytilaan maaliskuussa.

Jo yhdeksänkymmentä luvulta asti Laitilan Kuvaajat ovat esitelleen teoksiaan aina maaliskuussa. Aikoinaan Kustaa Hiekan näyttelytilassa esillä olivat toinen toistaan mielenkiintoisemmat teokset. Kuukausi ei noista vuosista ole vaihtunut, mutta nykyisin näyttely pystytetään Laitilan pääkirjastolle. Pääkirjastolla onkin erinomaiset puitteet valokuvanäyttelyille, kun kirjaston aulassa on valoisa ja helposti lähestyttävä näyttelytila. Näyttelyt pistävät silmään heti kirjastoon saapuessa.

Tänä vuonna kuvaajat eivät halunneet kahlita itseään, ja jättivätkin maaliskuun näyttelyn kokonaan aiheetta. Tämä tietenkin osaltaan aiheuttaa myös päänvaivaakin, mutta valinta sopii kuvaajien erilaisiin kuvaustyyleihin ja -tapoihin hyvin. Tänä vuonna näyttelyssä on esillä 16 teosta aina abstrakteista muodoista Norjan vuonoihin. Kuvaajina tänä vuonna mukana: Ari Lehtonen, Roosa Lehtonen, Tarja Ketoniemi, Jaana Jalonen, Matti Haapsaari, David Sarmas, Syrjälä Esko ja Olli Pärkö.

Laitilan Kuvaajien maaliskuun näyttely Laitilan Pääkirjastolla 28.2.–31.3.2023.