Kirkonkellot soivat tukea Ukrainalle hyökkäyssodan vuosipäivänä

0
Laitilan seurakunnalla on edessä lähivuosina isto korjausinvestoinnit, kun sekä Laessaaren kappelia että Pyhän Mikaelin kirkkoa on tarkoitus saneerata.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat kutsuneet seurakunnat ympäri Suomen osoittamaan tukeaan Ukrainalle Venäjän Ukrainaan hyökkäämisen vuosipäivänä 24.2.2023. Ensi viikon perjantaina kirkonkellot ympäri Suomen kello 12 soivat tukea Ukrainalle.

Piispojen viesti on, että Venäjän hyökkäyssodassa kärsimyksen ja uhrattujen ihmishenkien määrä on kestämätön. Piispat muistuttavat, että ukrainalaiset tarvitsevat kaiken saatavilla olevan avun ja tuen.

– Sodan vaikutukset ulottuvat laajalle ja synnyttävät huolta myös täällä Suomessa. Tarvitsemme yhteenkuuluvuutta ja keskinäistä huolenpitoa.