Kysely skeittipuiston paikasta on auki ensi viikon torstaihin saakka – Kysely nollautui keskiviikkona inhimillisen virheen takia

1
Laitilan Sanomien verkkosivujen sivupalkissa oleva kysely vaihdetaan kahden viikon välein. Mobiilissa kysely löytyy, kun sivua kelaa riittävästi alaspäin. Kuva verkkosivusta on otettu torstaina 9.2. kello 16.10.

Laitilan Sanomien verkkosivuilla on ollut viime viikosta lähtien suurta kiinnostusta herättänyt kysely siitä, mihin skeittipuisto pitäisi rakentaa: Kappelimäen koulun parkkipaikan läheisyyteen, jonnekin muualle keskustaan tai ei lainkaan.

Keskiviikko-iltapäivänä kyselyssä havaittiin virhe. Kysely oli tehty virheellisesti aiemman talkookyselyn päälle, jolloin siinä säilyivät myös vanhat vastausmäärät, eivätkä talkookyselyyn vastanneet pystyneet vastaamaan skeittipuistokyselyyn.

Torstaina virhe korjattiin ja Laitilan Sanomien verkkosivuille laitettiin skeittipuistokysely uudestaan. Samalla vastausmäärä nollautui.

– Nyt toivomme, että kaikki jotka antoivat äänensä ennen keskiviikkoa kello 15 kävisivät antamassa äänensä uudelleen. Pahoittelemme virhettämme ja vaivaa, kertoo tuottaja Iida Kauppi.

Kysely on auki ensi viikon torstai-iltapäivään saakka. Tulos julkaistaan ensi viikon perjantain lehdessä.

1 KOMMENTTI

  1. No nyt oli huono kysely kyllä skeittipuistosta. Vahingossa selatessani painoin ykkösvaihtoehtoa ja se oli siinä. Ääni meni ihan väärään kohtaan, eli ei todellakaan ykkösvaihtoehto.

Kommenttien lisääminen on estetty.