Laitilan Reservinaliupseerit tarjoaa hernesoppaa ja nokipannukahvit

0
Hrnekeitto ja nokipannukahvit maistuivat Reservinaliupseerien Suomi100-tapahtumassa torilla vuonna 2017. Arkistokuva: Anne Jacksen

Laitilan Reservinaliupseeritkin pyrkii järjestämään jäsenistölleen monipuolista toimintaa kuten ammuntaa, kuntoa ylläpitäviä marssitapahtumia, toiminnan esittelyä messuilla, tutustumisretkiä erilaisiin sotilaallisiin- sekä historiallisiin kohteisiin, luentoja ajankohtaisista aiheista sekä osallistumaan veteraanityöhän tai muuhun yleishyödylliseen toimintaan.

Kaikki toiminta ei kuitenkaan ole vain jäsenistölle suunnattua vaan välillä myös ihan kaikille. Tulevana lauantaina ovat kaikki halukkaat hernekeiton ystävät tervetulleita Laitilan torille kello 10 alkaen.

Tarjolla on kuumaa soppaa suoraan soppatykistä ja nokipannukahvit. Paikalle voi tulla tutustumaan järjestön toimintaan, juttelemaan muuten vain tai nauttimaan ilmainen talvipäivän lounas yksin tai ystävien kanssa. Soppaa on tarjolla klo 14 asti tai niin kauan kunnes soppatykin pohja näkyy.