Mitä ny -palstalla harmitellaan terveyskeskuksen kuntosalin käytön muutoksia

0
Orava. Kuva: Juho Lassila

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden viestejä. Räpsäys-palstalla julkaistaan lukijoiden kuvia. Molempia voi lähettää Laitilan Sanomien Whatsapp-numeroon 050 4758787.

—-

MITÄ NY:

ONKO sote hyvinvointi- vai pahoinvointialue? Esimerkiksi nostan vanhemmat papat, jotka lähentelevät 90 vuotta. Omatoimisina he ovat käyneet kerran viikossa sairaalan yläkerrassa harrastamassa voimaharjoittelua laitteilla. He ovat maksaneet käynneistä pyydetyn korvauksen, Nyt he eivät kuulemma voi enää mennä, kun heillä ei ole saattajaa tai ohjaajaa. Ovat jonkun tai joidenkin mielestä liika hyväkuntoisia, kun asuvatkin vielä itsenäisesti kotona. Mutta eikö se ole tarkoituskin, että pärjättäisiin mahdollisimman pitkään kotona. Onko maalaisjärki kadonnut taas jonnekin? Kiitän jo etukäteen vastauksista. Harri Heininen

SUURESTI ihmettelen Varhan linjausta ihmisten hyvinvoinnista sulkemalla Laitilan terveyskeskuksen omatoiminen kuntosalin käyttö. Meitä on monta, jotka kävimme viikottain kuntosalilla hoitamassa kuntoa ja mielenterveyttä. Nyt sali on suljettu Varhan toimesta, joten hyvästi hyvinvointi. Hyvästi

 

RÄPSÄYS: