Mitä ny -viesteissä kritisoidaan Varhan uudistuksia – Räpsäyksissä talven lumoa

0
Niilo, Nora ja Nikke mönkkärillä. Kuva: Jani

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden viestejä. Räpsäys-palstalla julkaistaan lukijoiden kuvia. Molempia voi lähettää Laitilan Sanomien Whatsapp-numeroon 050 4758787.

———————————-

MITÄ NY:

VARHA tuli ja kuulontutkimukset siirtyivät terveyskeskuksesta Ukiin. Palvelujenhan piti säilyä tk:ssa, luvattiin. Vihreä siirtymä

TERVEYSKESKUKSEN kuntosalin sulkeminen on todella suuri menetys omatoimikuntoutujille. Kaikille eivät yleiset kuntosalit sovellu. Päätös johtuu kuulemma uudesta sote-järjestelystä ja hyvinvointialueen päätöksestä, jonka mukaan vastaavaa toimintaa ei ole naapurikunnissakaan. Mielestäni on riittämätön veruke. Onko tosiaan näin, että sairaille ja vammaisille sote-järjestely toikin heikennyksiä palveluihin? Oman sairauteni kannalta mahdollisuus käydä omatoimisesti kuntosalilla ollut todella tärkeää. Päätöstä ei voi hyväksyä… Tämä ei jää tähän

RÄPSÄYS: