Mitä ny: “Töyssyt eivät sovi Kaukolantielle” – Räpsäyksissä revontulia

0
Kotikylän revontulet 25.2. Kuva: Pirjo Koski

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden viestejä. Räpsäys-palstalla julkaistaan lukijoiden kuvia. Molempia voi lähettää Laitilan Sanomien Whatsapp-numeroon 050 4758787.

———————————-

MITÄ NY:

LIIKENNETURVALLISUUS: Töyssyt eivät sovi Kaukolantielle, koska raskaalle liikenteelle (kuorma-autot ja traktorit) korotukset aiheuttavat ongelmia. Helsingissä vilkkailla kaduilla ei ole ollut töyssyjä, sillä liikennelaitos ei hyväksy niitä. Ne aiheuttavat haittaa linja-autolle. Liikennemäärät Laitilassa ovat pienemmät. Huikea ylinopeus mitattiin Kaukolantiellä illalla kello 23.15. Laitilalaiset olivat silloin nukkumassa. Olisiko oikea aika nopeusvalvonnalle arkena iltapäivällä? Kolmenkymmenen kilometrin nopeusrajoitus ei sovi Kaukolantielle. Se on autoilijoiden kiusaamista. Kaukolantiellä ovat suojatiet ja pyörätiet kunnossa, Töyssyt sopivat Laitilan ydin keskustaan, missä raskastaliikennettä on vähän. Ajokortti on

KIITOS palauttivat papoille kuntoilutreenivuoron. Harri Heininen

RÄPSÄYS: