Musiikkiopiston konsertissa tarjoillaan ystävyyttä ja rakkautta

0
Arkistokuva: Ari-Matti Ruuska

Ystävänpäiväkonsertti, joka kulkee nimellä Violins & Valentines on jo perinteeksi muodostunut jousisouttajille ja laulajille vuodesta 2020 alkaen. Teemat ovat vuosittain käsitelleet rakkautta ja ystävyyttä, niiden kaikissa muodoissa. Tänä vuonna musiikkiopiston viulistit ja laulajat konsertoivat Laitila-salissa ystävänpäivänä 14.2 kello 19.

Pääsemme kuulemaan musiikkiopiston vokaaliyhtyeen Amoroson esittämiä kappaleita, kuten Kaj Chydenius & Aulikki Oksanen kappaleen Sinua, sinua rakastan sekä Reino Helismaan kappaleen Päivänsäde ja menninkäinen.

Viulistit ja pianisti tulkitsevat elokuvista ja tv-sarjoista tuttuja kappaleita, kuten Elton Johnin & Tim Ricen: Can you feel the love tonight, joka on monille tuttu elokuvasta Leijonakuningas, sekä Pjotr Tsaikovskin & Pekka Lehtosaaren: Unessa kerran kohtasin, joka on elokuvasta Prinsessa Ruusunen. Konserttiin on vapaa pääsy.