Poliisi otti kiinni huume- ja rattijuoppoja sekä selvitti riitaa kahden autokunnan välillä

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisin partio pysäytti Uudessakaupungissa Mältintiellä torstaina puolen yön aikaan henkilöauton, jonka kuljettajana oli ajo-oikeudeton mies. Hänelle tehty puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineelle. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Riitaa autokuntien välillä

Lauantaina illalla kymmenen jälkeen partio sai hätäkeskukselta tehtävän Laitilaan, jossa ilmoitettiin auton vahingoittamisesta pullolla. Partion saavuttua paikalle ja selvitettyä tilannetta kävi ilmi, että tilanne oli alkanut liikenteessä valojen vilkuttelusta ja siitä edenneestä sananvaihdosta kahden autokunnan välillä. Poliisi tutkii tapausta kahtena lievänä vahingontekona.

Rattijuopumus Laitilassa

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisipartio tavoitti Laitilassa päihtyneen oloisen kuljettajan. Kuljettaja puhallutettiin ja hän puhalsi seulonta-alkometriin yhden promillen lukeman.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.