Seurakunnan Parlamentissa keskustellaan ajankohtaisista asioista – Ensimmäisenä aiheena Ukraina

0
Seurakunnan Parlamentin ensimmäinen vieras on Viktoria Hulenko (vas.). Hänet kuvattiin kesällä Munamarkkinoilla. Kuva: Jenna Westerlund

Laitilan seurakunnan TV-kanavan ohjelmisto uudistuu. Maaliskuun alusta aloittaa uusi formaatti nimeltä Parlamentti. Siinä neljä vakiojäsentä, Petri Laitinen, Jukka Alkio, Anna Setälä ja Matti Varjonen, sekä vaihtuva vierailija keskustelevat kaikista ajankohtaisista asioista paitsi politiikasta.

Jokaisessa lähetyksessä on oma teemansa. Ensimmäinen Ukraina-teemaan keskittyvä Parlamentti-ohjelma nähdään huomenna keskiviikkona kello 18 seurakunnan Youtube-kanavalla ja kaapelikanavalla 81. Ensimmäisessä ohjelmassa keskustelijana on mukana Victoria Hulenko Laitilan Ukrainalaiset -yhdistyksestä.