Eläkeliiton Pyhärannan yhdistyksellä uusi puheenjohtaja – Arja Numme tarttui puheenjohtajan nuijaan

0
Eläkeliiton Pyhärannan yhdistyksen hallitukseen kuuluvat Jarmo Heino (vas.), Eero Anttila, Jarmo Kaunismäki, Ilkka Karru, Sirpa Ruohola, Hanne-Maarit Anttila, Arja Numme, Elise Heino ja Sirpa Kaupinsalo. Kuva: Tapio Siivonen

Eläkeliiton Pyhärannan yhdistys aloitti 32. toimintavuotensa kevätkokouksella tiistaina Kirikalliolla. Yhdistys tiedottaa panostavansa harrastuspiireihin, joihin on osallistuttu erittäin aktiivisesti.

Yhdistyksessä Jarmo Kaunismäki on liikuntavastaava, Kai Imppu matkavastaava, Sirpa Kaupinsalo vapaaehtoistyön vastaava, Elise Heino kädentaito- ja emäntävastaava, Riitta-Liisa Valpola ja Riittaliisa Norrmén Akanwirtaa-, Seppo Punna Äijävirta- ja vaikuttamisvastaava, Sirpa Ruohola arvontavastaava. Lisäksi yhdistyksessä hengellisen toiminnan vastaava.

Kevätkokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Arja Numme.

– Edellinen puheenjohtajamme Riitta-Liisa Valpola toimi tehtävässään viisi vuotta erittäin ansiokkaasti. Hän kuuluu Eläkeliiton liittovaltuustoon, joka on suuri voimavara yhdistystoiminnassamme. Riitta-Liisa on saanut aikaiseksi monet harrastuspiirimme yhdistyksessämme. Harrastuspiirit toimivat hyvinkin itsenäisesti, yhdistys tiedottaa.

Varapuheenjohtajana toimii Jarmo Kaunismäki ja sihteerinä Hanne-Maarit Anttila.

– Toimintamme arvot pohjautuvat vuorovaikutukseen, inhimillisyyteen, oikeudenmukaisuuteen, yhteisvastuuseen sekä tasa-arvoisuuteen.

Eläkeyhdistys kertoo toiminnassaan jäsenillä olevan yhteisvastuullinen toimintatapa.

– Innovatiivisuus loistaa, eikä eripuraa ole millään tavalla yhdistyksessämme näkynyt.