Kaupunki työllistää liki 30 nuorta – Laitila tukee paikallisia yrittäjien nuorten työllistämisessä kesällä

0

Laitilan kaupunki tarjoaa ensi kesänä kesätyöpaikan yhteensä 29 nuorelle. Tarjolla on työtä muun muassa päiväkodeissa, kiinteistöjen kunnossapidossa, kirjastossa ja kesäurheilukoulun vetäjinä. Hakijoita kehotetaan ilmoittamaan enintään kaksi toimipistettä, joista kesätypaikkaa haetaan. Hakuaika päättyy 10.3. Haku tapahtuu verkkolomakkeen kautta.

Lisäksi kaupunki tukee laitilalaisia yrityksiä tai maatalousyrittäjiä, jos nämä työllistävät laitilalaisia nuoria. Lisäksi tukea voi saada jos tarjoaa töitä tilapäisen suojelun piirissä oleville ukrainalaisnuorille, joiden asuinpaikka on Laitila. Myös yrityksen tulee tukea saadakseen sijaita Laitilassa.

Tuetun kesätyön on ajoituttava 1.6.–31.8. väliselle ajalle. Tuen määrä on 300 euroa per nuori. Yritys voi saada tukea useammasta kesätyöntekijästä. Tuet myönnetään hakujärjestyksessä enintään 50 nuoren työllistämiseen.