Kodjalan kadonneen kirkon kintereillä -seminaari keskiviikkona

0
Tutkija Jussi Kinnunen teki maatutkausta Lukkalanmäellä. Hän kertoo tuloksista seminaarissa.

Vakka-Suomen kansalaisopisto järjestää yhteistyössä Kodjalan kirkkotutkimuksen tuki ry:n kanssa yhden illan seminaarin, jonka aikana saadaan tuoreita tietoja Kodjalan kirkkotutkimuksen uusimmista vaiheista. Seminaari järjestetään Laitilassa, Laitilan kaupungintalon valtuustosalissa keskiviikkona 29.3. kello 17.30–21 välisenä aikana. Seminaarin ohjelma:

Kello 17.30 Timo Rantanen Kodjalan kirkkotutkimuksen tuki ry: Kodjalan kirkkotutkimus, kuinka kaikki sai alkunsa?

Kello 18 Geologi ja arkeologian tohtorikoulutettava Jussi Kinnunen, arkeologia, Turun Yliopisto: “Kodjalan Lukkalan pihamaan kajoamattomat tutkimukset 2021-2022.”

Kahvitauko.

Kello 19.15 Arkeologi ja yliopisto-opettaja Juha Ruohonen, arkeologia, Turun Yliopisto: “Ravattulan Ristimäki ja keskiaikaiset kirkkomaat.”

Kello 20 Professori Georg Haggren, arkeologia, Turun Yliopisto: “Vakka-Suomen keskiaikaiset seurakunnat ja kirkonpaikat.”

Seminaarissa ei ole pääsymaksua ja se on avoin kaikille kiinnostuneille. Laitilan kaupunki järjestää maksuttoman kahvitarjoilun kaikille seminaariin osallistujille, mistä syystä seminaariin aikovien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen kansalaisopistolle.