Mitä kautta voin toivoa uutuustuotteita?

0
Kevättä kohti. Kuva: Pirjo Koski

Ongelma on, etten tiedä, miten voisin vaikuttaa kaupan valikoimaan. Mihin tai miten saan mielipiteeni kerrottua? Ei ole mitään sopivaa sivustoa, missä pystyisin tuomaan mielipiteeni esille tai mihin voisin laittaa palautetta.

Ymmärrän kyllä, etteivät kaikki tarvitse lisää valikoimaa kauppaan. Oma mielipiteeni on, että voisi kokeilla uutta, vaikka se ei tulisikaan myydyksi. Myyminen saattaa epäonnistua, mutta aina kannattaa yrittää. Jos ihmiset kiinnostuvat tuotteesta ja ostavat sitä paljon, kauppa tienaa ja ihmiset saavat haluamaansa.

Ratkaisuksi ajattelen kauppaan palauteautomaattia, johon ihmiset voisivat esittää toiveensa. Jos tuote ei mene kaupaksi, niin ei voi mitään. Ainakin yrittäminen on tärkeintä ja ideasta saatu ilo.

Senni Mäntylä

Mielipidekirjoitus on

kirjoitettu äidinkielen tunnilla

Varppeen koulussa.​