RNK Flyers taistelee ringeten SM-kullasta laitilalaisvoimin

1
Ringeten maailmanmestarit Jasmin Kiiski, Susanna Tapani ja Maria Perkkola toivat lasisen mestaruuspokaalin eli Sam Jack´s Poolin näytille Laitilaan viime vuonna. Nyt kolmikko hamuaa Suomen mestaruutta. Kuva: Ari Anteroinen

Ringeten SM-jatkosarjaa on jäljellä enää yksi kierros ennen playoffien käynnistymistä 11. maaliskuuta. SM-kullasta taistelee Raision Nuorisokiekon eli RNK Flyers, joka on runkosarjassa kärkipaikalla.

Joukkueen kantavia voimia ovat laitilalaislähtöiset Maria Perkkola, Susanna Tapani ja Jasmin Kiiski. Perkkola on maalivahtina selvästi sarjan torjuntaprosentin kärjessä. Tapani johtaa pistepörssiä huimalla 174 tehopisteellä, jotka hän on tehnyt vain 26 pelissä.

Edellisen kerran kolmikko oli voittamassa Suomen mestaruutta vuonna 2017, silloinkin RNK:n paidassa. Lisäksi RNK Flyersissa pelaa runsaasti viime kaudella Jyskettä edustaneita pelaajia.

Välierät ja finaalit pelataan paras viidestä -systeemillä, ja pronssiottelu on yhdestä ottelusta poikki. Finaalisarja pelataan maalis-huhtikuun taitteessa.

Muokattu 2.3. kello 12.15: Otsikossa ollut jyskeläisvoimin korjattu muotoon laitilalaisvoimin.

1 KOMMENTTI

  1. Voisiko toimittaja tarkistaa/selvittää ketä laitila lähtöistä pelaajaa pelaa RNK:ssa? joukkueessa pelaa myös toinen maalivahti ” laitilasta lähtöisin ” pelannut myös noin puolet sarjapeleistä .

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän