Vakka-Suomen Nuorkauppakamaria elvytetään

0

Uudenkaupungin kauppakamariosasto ja Varsinais-Suomen Nuorkauppakamari ovat perustamassa uudelleen Vakka-Suomen Nuorkauppakamaria.

– Jotta toiminta saadaan käynnistettyä, tarvitsemme mukaan aktiivisia asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivia 25 – 40-vuotiaita, kauppakamarin asiamies Elina Siivonen ja nuorkauppakamarin senaattori Petra Karresuo-Siitonen toteavat.

– Vakka-Suomen Nuorkauppakamarin toiminta oli aikoinaan vilkasta ja monipuolista. Toivottavasti saamme riittävästi kiinnostuneita mukaan eri puolilta Vakka-Suomea ja voimme käynnistää toiminnan uudelleen.

Vakka-Suomen Nuorkauppakamarin jäsenyydestä kiinnostuneille järjestetään infotilaisuus Novidan B-rakennuksessa (Liljalaaksonkatu 23, Uusikaupunki) torstaina 30.3. kello 18. Tilaisuuteen on tulossa Vakka-Suomen Nuorkauppakamarin senaattoreita ja kunniajäseniä sekä mahdollisesti myös Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamarin edustaja.

– Tilaisuudesta kiinnostuneet voisivat ilmoittautua minulle etukäteen, Elina Siivonen esittää toiveen.

Tietoa nuorkauppakamarista löytyy sivulta nuorkauppakamarit.fi.