Iltamusiikkia Laitila-salissa

0
Iltamusiikkia on tarjolla Laitila-salissa perjantaina 28. huhtikuuta. Arkistokuva: Solina Saarikoski

Vakka-Suomen musiikkiopiston iltamusiikki -konsertti pidetään perjantaina 28.4. kello 19 Laitila-salissa

Esiintyjät ovat opettajan Reetta Lehtonen lauluoppilaita, Jarkko Kokin puhallinsoiton oppilaita ja Elvira Kaavin pianonsoiton oppilaita. Konsertissa kuullaan laulun lisäksi useita instrumentteja kuten baritonitorvea, käyrätorvea, trumpettia, ja pianoa.

Luvassa on monipuolista musiikkia, kun taitojaan pääsevät näyttämään erilaisilla kappaleilla niin opinnoissaan vasta-alkajat kuin jo pidemmällä olevat soittajat.

Pääsemme konsertissa kuulemaan tutumpiakin kappaleita, kuten Reino Helismaan Päivänsäde ja menninkäinen ja Mariskan Mestaripiirros, mutta myös useita muita säveltäjiä ympäri maailmaa. Konserttiin on vapaa pääsy.