Kappelin rakentamisesta

0
Laessaaren kappeli on remontissa marraskuuhun asti.

Viime perjantaina Laitilan Sanomat kertoi Laessaaren siunauskappelin saneeraustöiden alkamisesta. Kirvesmies Mika Tuominen kertoi jutussa, että hänen tietojensa mukaan hänen isoisänsä, rakennusneuvos Aarne Tuomisen rakennusliike olisi ollut rakentamassa kappelia.

Toimitukseemme yhteyttä ottanut mies tiesi kuitenkin toisin. Toimitus tarkisteli asiaa vielä Laitilan seurakunnasta, jossa sielläkin oli asiasta vajavainen tieto. Seurakunnasta kerrottiin, että Marko Arvosen historiaselvityksen mukaan kappelin rakennusurakoitsijana toimi urakoitsijat Armas Laihinen ja Kalevi Ahrelma. Laajennusosan pääurakoitsijana on toiminut Rakennustoimisto Reino Laiho.

Tuomisen yritys on kuitenkin voinut toimia aliurakoitsijana kappelissa.