Luento Laitilan arkeologisista aarteista

0
Kotiseutuneuvos Jukka Vehmas luennoi Laitilan hienoimmista ja harvinaisimmista löydöistä. Arkistokuva.

Laitilasta on aikojen kuluessa saatu talteen suuri määrä esihistoriallisia esineitä. Parhaiten on edustettuna rautakausi, mutta myös kivikaudelta on merkittäviä löytöjä. Esineitä on saatu talteen sekä arkeologisista kaivauksista että irtolöytöinä eri puolilta Laitilaa, ja ne on konservoitu ja tutkittu museoalan ammattilaisten toimesta. Vakka-opiston järjestämällä luennolla esitellään Laitilan hienoimpia ja harvinaisimpia löytöjä sanoin ja kuvin. Luento toteutetaan yhteistyössä Laitilan Kulttuuriseura Walon kanssa, joka kokoaa aarrekuvat seinätauluksi.

FM, kotiseutuneuvos Jukka Vehmaksen luento Laitilan kaupungintalolla keskiviikkona 12.4. kello 18. Ilmoittautumiset mielellään etukäteen www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen tai puh. 040 535 6822. Pienen luentomaksun voi maksaa myös paikan päällä.