Munamarkkinaviikonlopun tapahtumat sulkevat katuja liikenteeltä

0

Laitilassa suljetaan katuja keskustassa kesäkuussa Munamarkkinoiden aikana. Tekninen valiokunta käsitteli keskiviikkona Laitilan Munamarkkinat ry:ltä ja Pränkvärkkete Kamraati ry:ltä tulleet lupapyynnöt katualueiden sulkemisista liikenteeltä. Laitilan Munamarkkinoita ja Pränkvärkkete Kamraati ry:n järjestämää Romutori -tapahtumaa vietetään 17.–18. kesäkuuta.

Suljettavat kadut ovat aiemmilta munamarkkinoilta tutut alueet. Munamarkkinoiden toiminta-alue sisältää Keskuskadun välillä Sairaalantie–Urheilutie, Vihtorinkadun välillä linja-autoaseman liittymä–Kananpolku, Keskuskuja suljetaan kokonaan. Koulutieltä liikenne on estetty välillä Kananpolku–Keskuskatu. Perjantai-illasta 16.6. kello 16 alkaen on suljettu myös Keskuskatu kaupungintalon edessä.

Romutori sulkee katuosuudet Koulutien, Kukonkujan pesäpallokentän liittymään ja Koulukujan Urheilutalosta koulun pihaan.

Kadut suljetaan perjantaina iltakuudelta ja avataan sunnuntai-iltapäivällä neljältä.