Pääsiäisajan puuhaa lapsiperheille ja nuorille Laitilan seudulla – Munajahti uimahallilla, pääsiäisrasteja Sirpunpuistossa ja hiljaisen viikon ehtoollinen kirkossa

0

Lapsiperheille on Laitilan seudulla tarjolla monenlaista pääsiäisajan puuhaa.

LAITILAN uimahallilla järjestetään lauantaina 8.4. ja sunnuntaina 9.4. pääsiäismunajahti. Pääsiäismunan löytäjälle luvassa löytöpalkkio, mikäli hän käy kertomassa löydöstään uimahallin kassalla.

LAITILAN MLL on koonnut Sirpunpuistoon pääsiäisaiheisen rastipolun. Polku on kierrättävissä torstaista 7.4. alkaen ja koko pääsiäisen ajan. Lauantaina 8.4. kello 14-16 Sirpunpuiston laavulla on nuotio. Retkeilijöitä pyydetään ottamaan omat eväät mukaan.

LAITILAN seurakunta järjestää Pyhän Mikaelin kirkossa perheiden ehtoollisen keskiviikkona 5.4. kello 18.30. Perheiden ehtoollisella mukana myös Ilon helmet -lapsikuoro ja kuoronjohtaja Lahja Pavela sekä tipuja.

Laitilan nuorisotoimen ja Laitilan rotarien järjestämiä yllätyksiä on piilotettu eri puolille Laitilaa.

JOS kiirastorstaina tai sen jälkeen satut löytämään tämän näköisen pääsiäisyllätyksen jostain päin Laitilaa, ota se itsellesi, kuvaa pussi löytöpaikalla ja julkaise kuva somessa tunnisteella #asukasonkultamunamme. Sitten voit hyvillä mielin nauttia yllätyksen herkullisen sisällön. Kyseessä on Laitilan kaupungin nuorisotoimen ja Laitilan rotarien yhteistyössä toteuttama pääsiäistempaus.

If on Holy Thursday you happen to find an Easter surprise like this somewhere in Laitila, you can have it. Just take a picture of the bag at the place you found it and post the picture on social media with the tag #asukasonkultamunamme. After that you can happily enjoy the delicious contents of the surprise. This is an Easter egg hunt organized by the Laitila City Youth Service and Laitila Rotary Club.

 

PÄIVITETTY 5.4. KELLO 10.47.

Tiedätkö jonkun lapsiperheille suunnatun ja kaikille avoimen pääsiäistapahtuman? Vinkkaa meille joko Whatsappilla p. 0504758787 tai sähköpostilla hanna.hyttinen@laitilansanomat.fi. Tapahtumalistaa päivitetään keskiviikkoiltaan asti.