500 kerhon kausi päätökseen

0
500 kilometriä sauvoilla on kerätty niin hiihtämällä kuin sauvakävelemällä.

Hiihdon ystävien kerho, 500 km talvikauden aikana sauvoneet, kokoontuu jälleen. Kokoontuminen on kaupungintalon kahviossa tiistaina 9.5. kello 18.00. Kerholaisille tarjotaan kakkukahvit klo 17.30 alkaen.

Kerhoon pääsyn kriteerinä on vähintään 500 km kulkeminen sauvoja käyttäen lokakuun alun ja vapun välisenä aikana. Hiihdon ja rullasuksihiihdon lisäksi kilometrejä on voinut kerryttää sauvakävellen. Laitilalaisille ja tänne juuret omaavilla on mahdollisuus kerhoon pääsyyn.

Talvikauden kilometrit tulee ilmoittaa 8.5. mennessä Kari Laiholle mieluiten sähköpostilla kari.laiho@mhy.fi tai tekstiviestillä puh. 0440 722 070. Ilmoitusten perusteella laaditaan osallistujalista ja tehdään kunniakirjat.