Haastepyöräily -kampanja starttasi vappuna

0
Haastepyöräily-kampanja alkoi vappupäivänä. Kuva: Henrika Bäcklund

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttasi vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella, myös Laitilassa ja Pyhärannassa. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista.

Edellisvuosina Haastepyöräily mobiili-sovellusta käyttäneet saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy se uudesta mobiilista haku toiminnan kautta.

– Päivitetty ja uudella nimellä toimiva mobiilisovellus on tehty mahdollisimman matalan kynnyksen alustaksi, jota voi käyttää kaikenikäiset henkilöt ja kirjaukset pystyy tekemään helposti sekä nopeasti, opastaa Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry eli Liikun terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Haastepyöräily -kampanja järjestetään yhteistyössä Liikun sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa 1.5.–25.6. ja joissakin kunnissa kampanja jatkuu elokuun loppuun asti.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily. Laitilan kaupunki kertoo kampanjasta verkkosivuillaan.