Helluntaina Laitilan kirkossa soi gospel – Kirkossa esiintyy lauluyhtye Pisara

0
Arkistokuva: Niko Vahtera

Laitilan kirkossa esiintyy helluntaina 28.5. sastamalainen gospel-musiikkiin erikoistunut lauluyhtye Pisara. Kyseessä on kuusihenkinen lauluyhtye, jonka ohjelmistoon kuuluu niin tämän päivän gospelia kuin vanhempaakin hengellistä musikkia.

Pisara perustettiin vuonna 2006 Kiikan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyöntekijä sai yhdessä kanttorin kanssa ajatuksen esiintyä seurakunnan jumalanpalveluksissa. Ryhmän kokoonpano muuttui kuitenkin taajaan työntekijävaihdostenkin myötä. Pisara muotoutui nykyiseen kokoonpanoonsa syksyllä 2008. Yhtye julkaisi vuosi sitten keväällä esikoislevynsä Valoon . Yhtyeeseen kuuluvat Anu Mattila, Piia Vuori, Susanna Rantanen, Jari Mattila, Arto Rantanen ja Satu Krapi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän