Hiljaista on Vihtorinkadun montussa

0

Vihtorinkadun Eurantien puoleinen pää on kaivettu näyttävästi auki ja jätetty näköjään sen jälkeen odottaamaan… Niin mitä? Olen nyt seuraillut aktiivisesti tässä hyvän aikaa, näkyykö työmaalla liikettä. Ei näy. Tuskin sentään olen sattunut olemaan liikkeellä aina työntekijöiden kahvi- tai ruokatunnilla.

Mitä järkeä on kaivaa vilkas risteysalue auki ja seisottaa sen jälkeen työmaata? Kaupunki ei työtä tee, mutta miksi ihmeessä kaupunki antaa niin pitkän ajan tehdä töitä, jos tällainen toiminta on mahdollista?

Julkisuuteen on kerrottu, että saneerauksessa uusitaan vanhat putket, mutta kaivetaanko ne nyt myös syvemmälle, jos kerran täytyy tehdä räjäytystöitä? Esimerkiksi työmaan läheisten rakennusten kunto mahdollisten työmaavaurioiden toteamista varten olisi voitu tehdä myös hyvissä ajoin ennen kuin varsinainen kaivuu aloitetaan.

Eteneekö Vihtorinkadun saneeraus siis tätä etanavauhtia Keskuskadulle saakka?

Hiljaista

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän