Jyskeelle neljä mitalia pm-sisulisämaastoista

0
9-poikien lähdossä oli vipinää 41 pojan sännätessä matkaan. Kuvat: Riikka Matikainen

Ilkka Simola

Kevään tutut maastomenestyjät Ilmari Matikainen, Oona Lapila ja Kerttu Matikainen vastasivat Jyskeen henkilökohtaisista mitaleista tiistaina Raisiossa juostuissa 9–13-vuotiaiden pm-sisulisämaastoissa. Ilmari otti hopeaa 9-poikien 41 osallistujan kisassa. Sama oli mitalin väri Oonalla T12-sarjassa Kertun juostessa pronssille. Kun vielä Sandra Palmroth kirisi neljänneksi tuli Jyskeelle ylivoimainen joukkuekisan mestaruus.

Lähellä mitalia olivat myös 10-tytöt Sofie Palmroth (8.), Eevi Antola (16.) ja Ilona Hämäläinen (26.) joukkuekisassa, jossa sijalukujen yhteispisteet 50 jäivät vain yhden pisteen pronssiin vaaditusta 49:stä. Tiukassa kisassa tuloksena oli viides sija samoin kuin vuotta nuoremmalla tyttökolmikolla Emilia Aulin (12.), Sara Rantanen (17.) ja Vivian Jaakola (18).

Jyskeen pistepottia kerryttivät lisäksi Mikael Aulin (P12 5.), Voitto Pärkö (P10 9.), Matias Aulin (P9 12.) ja Viola Pärkö (T12 14.).

Kalannin Vankka ei tällä kertaa osallistunut joukkovoimalla vaan keltamustien värejä puolustivat vain 12-pojissa mestaruuden napannut Jesse Piispanen ja T12 sarjan Julia Ellä (7.) sekä Onni (P10 14.) ja Rasmus Piispanen (P10 18.)

Seurojen pistekilpailua hallitsi suvereeniseen tapaansa Turun Urheiluliitto 277 pisteellään. Toisena oli Liedon Parma (104) ja kolmantena Salon Vilpas (89). Jyske oli kuudes 66 pisteellä. Vakka-Suomen lohkon seuroista Maskun Kataja (35) oli yhdeksäs ja Kalannin Vankka 11. (14).

Kaikkiaan mestaruuksista kilvoitteli lähes 250 nuorta. Maastokauden päätöskisa käydään 23.5. Liedossa järjestettävän pm-sisulisämaastoviestin merkeissä. Sitä ennen ehditään kisailla pm-tasolla jo ensin ratakisoissa helatorstaina 9–13-sarjojen moniotteluissa Turussa Paavo Nurmen stadionilla.

Omalla kentällä kisakarkelot alkavat keskiviikkona 24.5., jolloin ovat ensimmäiset 5–15-vuotiaiden Seurakisat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän