Kirjastojärjestelmää päivitetään tiistaina ja keskiviikkona – Lainaaminen ja palauttaminen eivät ole mahdollisia

0
Laitilan kirjastossa päivitetään järjetelmää tiistaina ja keskiviikkona. Palvelut, joihin tarvitaan kirjastokorttia, eivät ole käytössä. Arkistokuva: Solina Saarikoski

Kirjastojärjestelmää päivitetään Vaski-kirjastoissa tiistaina 16.5. ja keskiviikkona 17.5.2023. Tämä aiheuttaa muutoksia Laitilan kirjaston palveluihin.

Tiistaina 16.5. henkilökunta on paikalla kello 10–15. Kirjastossa voi lukea lehtiä, selailla paikalla olevaa aineistoa, käyttää tietokoneita, kopioida ja tulostaa.

– Palvelut, joihin tarvitaan kirjastokorttia, eivät ole käytettävissä: omatoimialueelle kirjautuminen, verkkokirjaston käyttäminen, lainaaminen, palauttaminen ja varaaminen eivät ole mahdollisia, kirjasto tiedottaa.

Päivän aikana kirjastossa on muuta ohjelmaa: klo 12–13 Kamishibai-teatteriesityksiä sekä klo 13–14 ääneenluku- ja rentoutushetki, jossa kirjastonhoitaja lukee.

Keskiviikkona 17.5. henkilökunta on paikalla kello 10–15. Omatoimialue ei ole käytettävissä aamulla. Palvelut, joihin tarvitaan kirjastokorttia, pyritään palauttamaan käyttöön klo 12 mennessä tai heti kun päivitys on valmis.