Kitaristien konsertti Laitila-salissa

0
Kitaristien konserttisarjan viimeinen osa kuullaan Laitilan kaupungintalolla ensi tiistaina. Arkistokuva: Jane Iltanen

Vakka-Suomen musiikkiopiston kitaristit esiintyvät Laitilan kaupungintalolla, Laitila-salissa tiistaina 2.5. kello 19.30. Kitaristien konsertteja on esitetty jokaisena kuukautena tammikuusta alkaen Laitila-salissa. Toukokuun konsertti on viimeinen kitaristien konserttisarjan konsertti.

Tarjolla on monipuolinen kattaus kitaramusiikkia, sekä sähkökitaralla että myös klassisella kitaralla opettajien Marko Syrjäläisen ja Jarno Setälän johdolla. Konsertin alkuun kuullaan opintojensa alussa olevien kitaransoiton opiskelijoiden esittämiä kappaleita ja loppua kohden jo syventävissä opinnoissa olevien oppilaiden esityksiä, joissa esityksen pituudet vaihtelevat muutamasta minuutista lähemmäs jo viittä minuuttia.

Konserttiin on vapaa pääsy.