Laitilan Munamarkkinoilla hyväntekeväisyyshuutokauppa junioritoiminnan hyväksi

0
Tulevien Munamarkkinoiden ohjelmaan kuuluu hyväntekeväisyyshuutokauppa.

Munamarkkinalauantaina järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, josta saadut tulot ohjataan lyhentämättömänä alueen yleisurheiluseurojen juniori- ja nuorisotoiminnalle. Huutokaupan meklarina toimii laitilalainen Lasse Lemmetti Auksoonista. Hän tuli jo viime vuonna Meklarit lavalla -ohjelmanumeron myötä tutuksi markkinakävijöille. Viime vuodesta poiketen tällä kertaa on tarkoitus järjestää täysimittainen huutokauppa ja saada myytyä 50–80 artikkelia.

Kello 15 alkavaa hyväntekeväisyyshuutokauppaa varten Laitilan Munamarkkinat ry pyytää alueen yrittäjiltä, yhdistyksiltä ja yksityishenkilöiltä lahjoituksia huutokaupattaviksi. Toiveena on saada pienesineistöä, esimerkiksi kotimaisia tauluja, ehjiä lasi- ja posliinitavaroita ja työkaluja.

Yrityksiltä lahjakortit ovat myös hyviä huutokauppa-artikkeleita. Lahjoituksen tekijät tuodaan huutokaupan yhteydessä esiin, jos he niin toivovat.

Hyvänä periaatteena lahjoitettavien tuotteiden osalta ohjaa ajatus ”tuo sellaista, mitä voisit itsekin ostaa”. Lahjoituksia otetaan vastaan keskiviikkona 31.5. kello 12–18 ja torstaina 1.6. klo 12–18 Lemmetin huutokaupan toimitiloissa osoitteessa Kostiaistentie 13.

Laitilan Munamarkkinoita vietetään tutusti viikkoa ennen juhannusta eli 17.–18. kesäkuuta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän