Mitä ny -viestissä risuja ja ruusuja – Lukijoiden kuvissa liihottelevat perhoset

0
Hetki, tuokio, tovi. Tässä ja nyt. Kuva: Anne Pennanen

MITÄ NY:

Laitilan Rautakaupan henkilöstöllä asiakaspalvelu on huippua. Ja ruusuja erityisesti varastomiehelle, tuhannesti kiitos kantoavusta. Tullaan taatusti uudestaan! Tyytyväinen asiakas

Pikkasen asiaa Ilomäentiestä oli tosi hyvä ja asiallinen. Tässä kirjoitus ja ehdotus lähitulevaisuutta ajatellen, mikä liittyy alueella asuvien ja muutenkin Ilomäentietä päivittäin käyttäneiden kulkureitteihin. Nyt vaan tuumasta toimeen, työpäällikölle porkkanaa purtavaksi ja sitten työstämään muutoksia kulkuväyliin eli suunnittelemaan pikapuolin kulkuyhteyttä esimerkiksi Santilantielle, jote se helpottaisi tosiaankin liikennettä tasaisesti monelta suunnalta kulkeville. Näin ollen voi unohtaa Ilomäentien pyörätiet ja tehdä vastaavasti vaikka hidasteita ja suojateitä haasteellisiin kohtiin sekä nopeusrajoitukset myös maalaten asfalttiin. Näitä hyviä muutoksia odotellessa ja jopa maalaisjärkeä käyttäen tuskin vaatii edes suuria kustannuksia toteutuakseen ja liikenneturvallisuus vaan paranee. Tämä on tien käyttäjän ja monen muunkin toive. Unohdetaan pyörätiet

Voiko olla todellakin totta, että Laitilan kaupunki viemässä pois mahdollisuuden raviharrastamiseen. Laitilan Seudun Hevosyhdistyksen vuokrasopimus on umpeutumassa Laitilan raviradan ja tallin osalta 30.9.2024. Kaupunki on nyt tehnyt päätöksen käynnistää asemakaavan laajennuksen Samppanummen alueelle. Raviurheilu on harrastus siinä missä esimerkiksi jääkiekko, ringette ja pesäpallokin. Harrastus tarvitsee turvalliset puitteet hevosen ajamiseen ja kilpailukuntoon saattamiseksi. Siihen tarvitaan turvallinen rata, jossa voi ajaa hevosta myös reippaammin. Se ei yleisillä ajoteillä eikä huonopohjaisilla pelloilla onnistu. Raviradan rakennukset ovat aikoinaan talkootöillä tehty työtunteja laskematta. Mihin nyt mennä lapsenlapsen kanssa opettelemaan hevosen ajamista turvallisesti ilman rataa? Meneekö “bisnes” kaiken hyvän edelle

 

Räpsäys-palstalla julkaisemme lukijoiden ottamia kuvia. Kuvissa esiintyviltä ihmisiltä on oltava julkaisulupa.

Lähetä Whatsapp viesti numeroon 0504758787. Huom. numero pitää ensin tallentaa puhelimeesi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän