Myös miehet Kesäkuun kutoselle– Ugissa jälleen kaikenikäisten lenkkeilytapahtuma

0
Marjut Koskivaara kehuu, että sää on suosinut aina tapahtumaa. - Tällä nurmella verrytellään ennen lenkkiä.

Uudessakaupungissa järjestetään jälleen koronatauon jälkeen Kesäkuun kutonen. Tänä vuonna myös miehet on kutsuttu mukaan lenkille.

Tapahtuman ilmoittautumisaika on loppusuoralla. Mikäli haluaa saada tapahtuman t-paidan, tapahtumaan pitäisi ilmoittautua 12. toukokuuta mennessä.

– Sen jälkeenkin voi ilmoittautua, mutta sitten jää valitettavasti ilman paitaa. Ilmoittautumisaika päättyy näin aikaisin, jotta paidat ehditään painattaa ennen tapahtumaa, Kesäkuun kutosen järjestäjä Marjut Koskivaara kertoo.

Tapahtumaan on tullut jo mukavasti ilmoittautumisia. Erityisen iloinen Koskivaara on siitä, että Kesäkuun kutoselle on ilmoittautunut monta yritysporukkaa.

Kesäkuun kutonen järjestetään Merefesti-viikonloppuna, lauantaina 10. kesäkuuta. Tapahtuma alkaa Crusellinpuistossa kello 11.

– Ensin huudatetaan porukoita ja sitten Mambasta tuttu Tero Vaara esiintyy.

Tapahtuman juontaa televisiosta tuttu Susanne Laine . CM-Trainingin Maria Saarela ja Christian Olkkola vetävät nurmella verryttelyn ja sitten lähdetään lenkille. Kesäkuun kutonen kiertää Crusellinpuistosta Kaupunginlahden rantaa Pakkahuoneen suuntaan Pietolaan, sieltä puutaloalueelle Uudelle kirkolle ja Myllymäen reunaan, sieltä Alisellekadulle ja lopulta kierretään Kaupunginlahden pohjukka.

Marjut Koskivaara kertoo, että valtaosa osallistujista tekee lenkin kävellen. Pääasiana on iloinen tunnelma, joka huipentuu asukisassa.

– Meillä on ollut joka vuosi hauskoja asuryhmiä. On ollut 30-luvun teemaa, 80-luvun jumppa-asuja ja osallistujia sairaanhoitajapuvuissa. Ehkä tänä vuonna nähdään Käärijäkin kutosella, Koskivaara naurahtaa.

Koskivaara sanoo, että osallistujia on ollut aina myös Laitilasta ja hän toivoo, että niin tänäkin vuonna.

Kesäkuun kutonen -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1989. Parhaimmillaan tapahtumaan on osallistunut lähes 2 000 liikkujaa. Viime vuosina osallistujamäärä on ollut 500:n paikkeilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän