Nuorten kuvataiteilijoiden ja käden taitajien työt esillä – Päättötodistukset kolmelle

0
Taiteen perusopetuksen käsityökoulun päättötodistuksen saivat Fiina Kuusisto (vasemmalla), Adele Laivoranta ja Amanda Ante.

Vakka-Suomen kansalaisopiston lasten ja nuorten kuvataide- ja käsityökoulun kevätnäyttelyn avajaisia vietettiin Laitilan kirjastossa viime viikon maanantaina. Avajaisissa kurssien opettajat kertoivat menneestä lukuvuodesta.

Kuvataiteiden puolella kokoontui viisi eri ryhmää 4-vuotiaista 13-vuotiaisiin saakka. Töissä käytettiin erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Teosten nimiä olivat olivat muun muassa Juna, Värikkäät veneet, Kopio Vincent van Goghin maalauksesta vuodelta 1888 ja Muinainen Egypti.

Taiteen perusopetuksen käsityökouluissa oli yksi alkavien ryhmä ja kaksi jatkavaa ryhmää. Lukuvuoden teemana oli Koti.

Myös käsityökouluissa tehtiin töitä erilaisista materiaaleista eri tekniikoilla. Muun muassa opiskelijat tekivät neulahuovutustaulun, niskatyynyn, mosaiikkitöitä, paperiastioita, pehmoleluja ja ovistoppareita sekä purkkivärjäystä.

Tilaisuudessa jaettiin todistukset käsityökoulun päättäville nuorille. Todistuksen saivat Amanda Ante, Fiina Kuusisto ja Adele Laivoranta . Lisäksi avajaisissa kuultiin pianomusiikkia, kun Laivorannan sisarukset Daniel , Adele ja Odessa esittivät kukin vuorollaan yhden kappaleen.

Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina keskiviikkoon 31.5. saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän