Pikkasen asiaa Ilomäentiestä

0

Ilomäentiestä on käyty keskustelua ja ollut puhetta suunnitellusta pyörätiestä, sekä kolmioiden pois otosta. Minun mielestäni pitäisi harkita uudelleen joskus kauan sitten suunniteltua Kalevantien yhdistämistä Santilantiehen, joka jatkuu Eurantiehen. Sitä pitäisi vähän leventää.

Kalliomäkiläiset ja Tuunantiellä asuvat käyttäisivät sitä mielellään. Se lyhentäisi matkaa kauppaan tai keskustaan, eikä tarvitsisi turhaan kiertää Ilomäen kautta. Ilomäestä ajaisi enää neljännes nykyisestä ja uutta pyörätietä ei tarvitsisi suunnitella ja ihmetellä, että onko kaupungilla varaa.

Kalevantiellä on jo pyörätiekin valmiina, jota tarvitsisi jatkaa muutamia kymmeniä metrejä. Risteystä kyllä pitäisi vähän rempata, niin kuin jäähallin risteystäkin. Miettikäähän päättäjät ehdotustani.

Ilomäessä ei ole kävelijöille tilaa hiukkaakaan ja jos joku hortoilee tien vieressä, niin autoilijat joutuvat väistelemään kieli poskessa, ettei vahingossa töytäise kävelijää. Ilomäkeen ei pyöräteitä pysty tekemään, kun jokaisen asukkaan pihat yltää tien viereen.

Unilukkari

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän