Pyhärannan kunnanjohtajaksi kaikkiaan 23 hakijaa – Paikkaa tavoittelee myös entinen kansanedustaja Mikko Kärnä

0
Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan kunnanjohtajaksi on hakenut yhteensä 23 hakijaa. Jatkettu hakuaika päättyi maanantaina ja siihen mennessä uusia hakijoita tuli 12. Ensimmäisen hakuajan puitteissa virkaa tavoitteli 11 henkilöä.

Pyhärannan kunnanhallitus päätti toukokuussa jatkaa hakuaikaa. Lisäksi hallitus päätti, että myös aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Jatketulla hakuajalla virkaa hakivat metsätalousinsinööri Kari Jalkanen Joensuusta, insinööri AMK Jari Koivunen Aurasta, upseerin ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut Mikko Kärnä Houtskarista, kasvatustieteiden kanditaatti Kalle Lahervo Turusta, insinööri YAMK Ari Laine Jyväskylästä, insinööri AMK Eki-Pekko Leppänen Nummenkylästä, kasvatustieteiden maisteri Timo Mäntyranta Säkylästä, valtiotieteiden maisteri Matti Niiranen Helsingistä, oikeustieteen ja valtiotieteen maisteri Petri Nyström Turusta, teknikko Markku Rautiainen Kuopiosta, oikeustieteiden maisteri Markus Tuomaala Turusta ja tietokoneasentaja Atte Yliniemi Klaukkalasta.

Lisäksi suostumuksensa virkaan ovat antaneet maa- ja metsätieteiden tohtori Jalo Aminoff Helsingistä, kasvatustieteiden maisteri Anna Kaskinen Vehmaalta ja kauppatieteiden maisteri Lauri Ämmälä Raumalta.

Aikaisemman hakuajan puitteissa virkaa hakivat tradenomi AMK Jani Bergström Oulusta, varhaiskasvatuksen maisteri Chiara Eklund Espoosta, kasvatustieteiden maisteri ja insinööri AMK Pauli Karihtala Kuusankoskelta, valtiotieteiden maisteri Tuula Kiviniemi Turusta, ekonomi Jukka Laiho Espoosta, Heidi Lehtisalo Raumalta, teknikko Marko Pitkäkangas Raumalta, tradenomi Erja Skinnarla Raumalta, agrologi Johanna Suokivi Ruskolta, merkantti Matti Toikka Oulunsalosta ja Verner Vähätalo Klaukkalasta.