Ravit: Kiveinen ahkeroi kärryillä

0
Jere Kiveinen ajoi ypäjäläisen Emil Reteen Turussa neljänneksi. Sama sija tuli samalla kaviouralla myös viikkoa aiemmin. Emil Reteen taustalla Marko Muukin ajama voittaja Soketti.

Rauli Ala-Karvia

Laitilalaisella Jere Kiveisellä oli runsaasti ajotehtäviä loppu- ja alkuviikon raveissa. Ja tulostakin tuli.

Perjantaista tiistaihin Kiveinen ohjasti 15 kertaa. Palkintorahoille ajokit päätyivät seitsemässä lähdössä. Mainioin tulos pomppasi Porissa tiistaina, kun laitilalainen taituroi lietolaisen Pertti Isotalon virittämän Farfallonen voittoon viisivuotiaan ruunan ennätysajalla 12,2a.

Porissa kolmossijan otti ensikertalainen Laurila’s Kalypso (20,0). Kiveinen oli ajanut tämän Katri Teinin valmentaman nelivuotiaan tamman koelähdönkin.

Vermossa kärryjen edessä Nousijadivisioonan karsinnassa laitilalaisen Heikki Seikon ruuna Laurenz von Bentz (14,6a) pinkoi neljänneksi.

Turussa Pasi Teinin valmisteleva Kiveisen vakioajettava Kukkarosuon Kurko (29,4) oli kakkonen. Viime lähdöt ovat menneet mukavasti, mikäli kuusivuotias ori vain ei ole hairahtanut laukan puolelle.

Turussa aisojen välissä päästeli myös Kiveisen oma valmennettava Power Cat. Latilalaisen Erkka Junnilan omistama ori polki tasoitusajon ennätyksensä lukemiin 18,3 ja oli maalissa neljäs.

Nelossijan Kiveinen ajoi Turussa myös ypäjäläisen Simo Kallion virityksestä vastaavalla Emil Reteellä (41,0).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän