Kappelimäen koulun vanhan puolen pihalle tulossa uusia pihavälineitä

0
Kappelimäen koulun vanhan puolen pihalle hankitaan uusia pihavälineitä, muun muassa istuinryhmiä sekä maatrampoliineja.

Kappelimäen koulun vanhan puolen piha-alueen leikkivälineiden hankintaan on varattu kaupungin tämän vuoden budjettiin yhteensä 25 000 euroa. Investoinnilla on tarkoitus lisätä välituntiviihtyisyyttä hankkimalla uusia leikkivälineitä ja istuimia koulun sisäpiha-alueelle. Oppilaat ovat toivoneet piha-alueelle esimerkiksi maatrampoliineja sekä erityylisiä istuinryhmiä.

Käyttäjien toiveiden mukaisesti pihalle soveltuvat ja käyttäjiä miellyttävät välineet ovat löytyneet Kompan Oy:n valikoimasta. Kaupunki on pyytänyt yritykseltä tarjouksen kuusikulmaisista trampoliineista, jousitasapainopuomeista ja istuimista.

Tarjouspyyntö pitää sisällään välineiden toimituksen, asennus tilataan kaupungin puitesopimusurakoitsijalta. Kompan Oy:n tarjous on noin 20 000 euroa, joten kaupunki on tehnyt pihavälineistä hankintapäätöksen.