Musiikkia Pyhärannan kirkossa – Kesäilta kirkkomaalla

0
Pyhärannan kirkossa vietetään kesäiltaa ensi tiistaina.

Turun tuomiokirkon ensimmäinen kanttori Jukka Pietilä laulaa ja Keski-Porin kirkon urkuri Juhani Romppanen soittaa Pyhärannan kirkossa tiistaina 20.6. kello 18 otsikolla Kesäilta Pyhärannan kirkossa. Konsertissa kuullaan lauluja Oskar Merikannon, L.J.G- Stråhlen, G.Nordqvistin sekä nimikkokappale Kesäilta kirkkomaalla Toivo Kuulan tuotannosta.

Jukka Pietilä ja Juhani Romppanen ovat molemmat valmistuneet aikanaa Sibelius-Akatemiasta. Pietilä opiskeli yksinlaulua ja kirkkomusiikkia, Romppanen urkujensoittoa.

Pyhärannassa urkumusiikkina on Percy W. Whitlockin ja J.S. Bachin tuotantoa. Seuraavana päivänä sama konsertti kuullaan Harjavallan kirkossa. Pietilä ja Romppanen ovat konsertoineet monia vuosia omien päätöidensä ohella kotimaassa ja ulkomailla.