Laitilalle valtionavustusta kerhotoiminnan järjestämiseen

0
Kerhotoimintaa varten haettu avustus on tarkoitettu 3.-9.-luokkalaisten kerhotoiminnan järjestämiseen.

Laitilan kaupungille on myönnetty valtionavustusta koulujen kerhojen tukemiseen. Laitila sai kerhotoiminnan järjestämiseen 14 000 euroa, kun hankkeen kokonaiskustannus on hieman yli 20 000 euroa. Rahoitus on tarkoitettu 3.–9.-luokkalaisten kerhotoiminnan järjestämiseen ja se täytyy käyttää vuoden 2024 loppuun mennessä.

Myös Lounais-Suomen aluehallintovirasto myönsi kaupungille 1 000 euron avustuksen hankkeeseen, jolla tuetaan laitilalaisnuorten kuntosaliharrastusta. Hankkeen tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen liikuntaharrastus 13–17-vuotiaille nuorille, joilla ei ole mitään harrastusta ja jotka liikkuvat liian vähän tai eivät ollenkaan.

Myös etsivälle nuorisotyölle on myönnetty avustusta hieman yli 20 000 euroa. Kaupunki haki avustusta syyskauden 2023 ajaksi. Tämän vuoksi saatu avustus on aiempia vuosia pienempi. Kaupunki suunnittelee olevansa mukana syksyn haussa ja hakee silloin etsivälle nuorisotyölle avustusta kalenterivuodelle 2024.