Mitä ny -viesteissä kaivataan juttua Kakesta – Lukijoiden kuvissa päivänkakkaroita ja isokoskeloita emon repparissa

0
Juhannuspäivä. Kuva: Raija Vainio-Kaila

Laitilan Sanomien Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden kommetteja. Kuviaan lukijat voivat lähettää Räpsäyksi-palstalle. Molempia voi lähettää sähköpostitse toimitus@laitilansanomat.fi tai Whatsapp-viestillä 0504758787.

MITÄ NY?

LAITILAN Sanomien tiistain 20.6.lehdessä, oli kahden sivun aukeamalla juttu Munamarkkinoiden tapahtumista. Jäimme kyllä ihmettelemään, miksi suositun artistin Kake Randeliinin esiintyminen, joka kokosi torin täyteen ihmisiä, jätettiin pois sivuilta? Ei yhtään mainintaa, saati kuvia ollut koko jutussa! Ikärasismiako?

RÄPSÄYS

Oikaistu 5.7. kello 10.52: Päivänkakkarakuvassa oli väärän kuvaajan nimi. Kuvan on ottanut Raija Vainio-Kaila.