Simo Rosendahl siirtyy Vakka-Suomen Puhelimen toimitusjohtajaksi syyskuun alussa

0
Vakka-Suomen Puhelimen uusi toimitusjohtaja Simo Rosendahl. (Kuva Viestintäosakeyhtiö Bonde).

Vakka-Suomen Puhelin Oy:n hallitus on valinnut Vertek Oy:n nykyisen toimitusjohtajan, 55-vuotiaan MBA Simo Rosendahlin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Rosendahl aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2023. Uuden toimitusjohtajan haku tuli ajankohtaiseksi kesäkuun alussa, kun yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Matti Nurmi irtisanoutui tehtävästä siirtyäkseen syyskuun alussa tulosyksikön johtajaksi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin TORI-palveluihin.

Uudessakaupungissa asuva Simo Rosendahl on toiminut Vertekin toimitusjohtajana keväästä 2018 alkaen. Sitä ennen hän toimi yli 15 vuotta Vakka-Suomen Puhelimessa monissa johtotason tehtävissä ja johtoryhmän jäsenenä. Vertekille hän siirtyi VSP:n asiakaspalveluliiketoiminnan liiketoimintajohtajan tehtävästä, jota ennen hän toimi yhtiön aiemman tytäryhtiön Innotele Oy:n toimitusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana mm. yhtiön palveluoperaattoritoiminnassa ja ICT-liiketoiminnassa.

Vakka-Suomen Puhelimen hallituksen puheenjohtaja  Harri Putro  on tyytyväinen, että prosessi saatiin päätökseen hyvissä ajoin, ennen kuin Nurmi siirtyy uuteen tehtäväänsä.

– Lähdimme kartoittamaan potentiaalisia vaihtoehtoja ja koska kiinnostusta erittäin kokeneelta, pätevältä ja sopivalta ehdokkaalta löytyi, oli valintapäätös helppo.

Simo Rosendahlilla on monipuolinen ja pitkä kokemus yhtiön kaikista liiketoiminta-alueista, hyvä näkemys näiden toimialojen kehityssuunnista ja lisäksi erittäin vahvat näytöt kannattavan palveluliiketoiminnan johtamisesta. Rosendahl palaa ja astuu nyt toimitusjohtajan tehtävään Vakka-Suomen Puhelimessa erittäin innostuneena.

Lähdimme kartoittamaan potentiaalisia vaihtoehtoja ja koska kiinnostusta erittäin kokeneelta, pätevältä ja sopivalta ehdokkaalta löytyi, oli valintapäätös helppo.