Kaksi poikaa katosi sup-laudan kanssa merelle – Löytyivät kilometrin päässä rannasta

0
Arkistokuva.

Sup-laudalla liikkeellä 10- ja 14-vuotiaat pojat katosivat vanhempiensa näköpiiristä keskiviikkoiltana hieman iltayhdentoista jälkeen Uudessakaupungin Santtiorannassa. Poikien katoamisesta tehtiin hälytys Merivartiolle, joka luokitteli tehtävän hätätilanteeksi. Pojat havaittiin noin puolen tunnin etsintöjen jälkeen. He olivat päätyneet noin kilometrin päähän rannasta.

Merivartioston meripelastusjohtaja Tomi Maunu kertoi Turun Sanomille , että havaittuaan pelastuslaitoksen ja merivartioston yksiköt pojat olivat itse lähteneet suppailemaan kohti rantaa. Maunu suosittaa myös, että suppailemaan lähtijät pukisivat ylleen pidemmille suppailumatkoille pelastusliivit, jotka mielellään olisivat kirkkaan väriset.