Mitä ny -viesteissä todetaan, että missään ei ole hyvä – Räpsäyksissä sydämellinen peruna

0
Kaunis sydämenmuotoinen peruna. Kuva: Aivo Pukki

Laitilan Sanomien Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden kommetteja. Kuviaan lukijat voivat lähettää Räpsäyksi-palstalle. Molempia voi lähettää sähköpostitse toimitus@laitilansanomat.fi tai Whatsapp-viestillä 0504758787.

MITÄ NY:

VOISIKO joku pienempi yrittäjä alkaa myymään mansikkaa torilla keskimääräiseen hintaan? Käsittämättömiä ovat hinnat. Mansikkaa

MITEN kävi Laitilan äänikuninkaalle Vilhem Junnilalle? Tarkistakaahan äänestäjät faktat ennen uurnaa. Se joka kuuseen kurkottaa, katajaan kapsahtaa

PIRJO Koski (Laitilan Sanomien kolumnissa 30.6.), jos maanviljelijät voisivat tehdä ruiskutukset päiväsaikaan, he tosiaan tekisivät. Jos perehtyisit asiaan, voisit ymmärtää kyseisten toimenpiteiden ajankohdan. Maalla pörrää traktorit, kaupungissa mopot. Missään ei ole hyvä. Maanviljelijä toisesta kylästä

RÄPSÄYS: