Persua potuttaa!

0

Lauri Kattelus olisi voinut hoitaa eronsa Kokoomus-puolueesta hiljaisuudessa. Ero sinällään on hyvä kaikkien puolueiden kannalta, jos meillä jatkossa olisi sitoutumaton kaupunginjohtaja.

Hän ei kuitenkaan sitä tehnyt vaan erosi julkisesti ottaen näin kantaa puoluepolitiikkaan ja ilmoittamalla syynsä hän ilmoitti myös että ei hyväksy Perussuomalaisia, eikä eduskuntavaalien äänestyksen tulosta.

Ennen vaaleja kaikki puolueet ilmoittivat minkälaista politiikkaa aikovat jatkossa harjoittaa, ja tämän pohjalta Suomen kansalaiset äänestivät. Kansa halusi muutosta. Laitilassa Perussuomalaiset saivat 29,7 prosenttia ja Kokoomus 16 prosenttia äänistä, eli 45,7 prosenttia.

Näiden puolueiden yhteistyötä Kattelus ei hyväksy. Valtuustossa mietitään kovasti keinoja saada Laitilaan uusia asukkaita. Kaupunginjohtaja on kuitenkin juuri julkisesti ilmoittanut ettei hän toivota tervetulleeksi ainakaan meitä persuja joita maassamme on noin neljännes asukkaista.

Demokratiaa kunnioittaen

Jouko Aittakari
Laitilan Perussuomalaisten ry:n puh. joht.