Ukrainan itsenäisyyspäivän juhlaan 965 euron avustus – Itäkulman kesäurheilukoululle 400 euron tuki

0
Ukrainan itsenäisyyspäivä on 24.8. Arkistokuva: Ari-Matti Ruuska

Laitilan kaupunki on myöntänyt Laitilan ukrainalaiset ry:lle 965 euroa Ukrainan itsenäisyyspäiväjuhlan järjestämiseen. Yhdistyksen jäsenten yhteinen juhlapäivä on tarkoitettu noin 50–60 aikuiselle ja lapselle.

Avustusta yhdistys haki tilavuokraan sekä ruokailun järjestämiseen. Yhdistyksen suunnitelmissa on viettää juhlapäivää Lehtoniemen rantasaunalla, jossa ohjelmassa on esimerkiksi pelejä, laulua, saunomista sekä ruokailu.

LAITILAN Itäkulmalla toimiva Kotiseutuyhdistys Suhina on saanut kaupungilta 400 euron suuruisen kohdeavustuksen alakouluikäisten kesäurheilukerhon järjestämiseen.

Kesäurheilukoulu kokoontuu kerran viikossa koko kesän ajan ja päivän aikana on kaksi eri-ikäisille tarkoitettua ryhmää. Toiminta on osallistujille maksutonta. Kesäurheilukoulu tarjoaa liikunnan tuomien hyötyjen lisäksi sosiaalista vuorovaikutusta loma-ajalle.

Kohdeavustuksen saajan on toimitettava avustuksen käytöstä loppuraportti ja esimerkiksi kaikki järjestettyyn toimintaan liittyvät maksutositteet ja kuitit tulee liittää osaksi loppuraporttia.