Vakka-rastiviikko päättyi Kaivolassa

0
Arkistokuva

Veijo Viitanen

Viime viikolla suunnisteltu Vakka-Suomen kuntorastiviikko veti tavallista paremmin väkeä mukaan. Lomakausi on parhaimmillaan eikä tapahtumien päällekkäisyyksiä juurikaan ollut.

Kolmen seuran toteuttamalta viikolta summattiin noin 320 suunnistuksen suoritusta. Kaikissa tapahtumissa oli keskimäärin enemmän osanottajia kuin näiden seurojen kuntorasteilla yleensä. Osanottajista monet jaksoivat kuntoilla kaikissa kolmessa tapahtumassa.

Mynämäen Suunnistajat-52:n Mynä-rastit keräsivät maanantaina yli 140 osanottajaa ja Vakka-Rastin tiistaiset Vakka-kuntorastit yli 120 suunnistajaa. Laitilan Jyskeen päätöskin kaupungin itäkulmilla Kaivolassa tavoitti torstaina 55 osallistujan innostuksen.

Muita yhteisiä tilaisuuksia Vakka-Suomen suunnistusseuroilla ei enää ole. Aikoinaan hyvin suositut pienoismaakunnan mestaruusrastit sekä kesällä että talvella ovat vain muisto historian lehdillä.