Avunhuudoista hälytys merivartiostolle – Karille ajanut veneilijä saateltiin helikopterilla poliisin huomaan

0
Arkistokuva: Marko Mattila

Länsi-Suomen merivartiosto, Lounais-Suomen poliisi sekä ensihoidon yksiköt saivat sunnuntain vastaisena yönä hälytyksen, jonka mukaan Uudenkaupungin ja Pyhärannan väliseltä merialueelta kuului avunhuutoja. Asiasta uutisoi Turun Sanomat.

Turun Sanomien mukaan Rajavartiolaitoksen helikopteri paikansa karille ajaneen veneilijän kaislikkoiselta saarelta. Koska vesi saaren ympärillä oli niin matalaa, vartioston vene ei päässyt sen lähelle. Tämän vuoksi karille ajanut veneilijä vinssattiin ylös helikopteriin ja maissa odottavan poliisipartion luokse kolmen aikaan aamuyöllä.

Merivartiosto kertoo Turun Sanomille, että alkoholilla oli ollut osuutta onnettomuuteen.