Kaffepaussi-sivusto loppuu

0
Rauno Laaksosen kuva Teijon taivas on Kaffepaussi-sivuston kaikkien aikojen tykätyin kuva.

TS-Yhtymän lehtien yhteisen Kaffepaussi-sivuston ylläpito päättyy. Sivua ei päivitetä enää 31.8. jälkeen.

Lehtien toimitukset haluavat kiittää kaikkia kuvia, vitsejä ja kemuja vuosien varrella Kaffepaussi-sivustolle lähettäneitä.

Toivomme, että lähetät jatkossa lukijoiden kuvia suoraan TS-yhtymän eri lehdille: Auranmaan Viikkolehteen, Kaarina-lehteen, Kunnallislehteen, Laitilan Sanomiin, Loimaan Lehteen, Salon Seudun Sanomiin, Somero-lehteen, Turun Sanomiin ja Uudenkaupungin Sanomiin. Jatkamme kuvien julkaisua lehtien omilla palstoilla.

Laitilan Sanomien lukijoiden kuvia julkaistaan Räpsäyspalstalla. Kuvia voi lähettää Whatsapp-viestinä tai tekstiviestinä numeroon 050-4758787 tai sähköpostilla osoitteeseen toimitus@laitilansanomat.fi.