Kehitteillä pyöräilyreitti, jossa hyödynnetään Laitilan rikasta historiaa

0
Poukan taloa, Kauppilan umpipihaa ja Untamalan kylää ehdotetaan yhden pyöräilyreitin varrelle. Arkistokuva: Mari Loikkanen

Pyörämatkailun kehittämisen työpaja pidetään Poukan talolla keskiviikkona 6. syyskuuta kello 17.30. Tilaisuuteen on pyydetty mukaan yritysten ja oppaiden lisäksi kaupungin edustajat. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Työpajan tavoitteena on kehittää pyörämatkailutuote, jossa hyödynnetään Laitilan rikasta historiaa ja jota voi käyttää myös ryhmä- tai teemamatkojen opastuksessa.

– Pyöräilyreitin pääkohteina ovat Poukan talo, Kauppilan umpipiha ja Untalan kylä. Muut mahdolliset kohteet ovat hyvä bonus, Bike Menu 2 -hankkeen projektipäällikkö Jouko Parviainen kertoo.

Bike Menu 2 -hankkeessa kehitetään pyöräilyyn ja paikallisuuteen, erityisesti lähiruokaan, perustuvaa matkailua. Hankkeen päätavoitteena on luoda lounaisesta Suomesta kansainvälisesti houkutteleva ja vastuullinen pyörämatka- ja aktiivilomakohde. Alue käsittää Turku–Pori–Hanko-kolmion ja siihen liittyvät saaristot.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän