Laitilan Lumikkien partiovuosi starttaa Sirpunpuistossa

0
Arkistokuva

Laitilan Lumikkien kauden aloitustapahtumassa on tänä vuonna ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Ilmoittautuessaan partioon, lapset sudenpennuista seikkailijoihin eli 7–12 -vuotiaat voivat samalla viettää aikaa lyhyen rastiradan verran vanhempansa kanssa erilaisia tehtäviä suorittaen. Isommat partiolaiset suorittavat radan omissa pienissä ryhmissään. Mukaan voi ottaa myös ei-vielä-partiolainen -kaverin.

Tapahtuma järjestetään Sirpunpuistossa keskiviikkona 23.8. kello 17.30–19.30. Paikalle voi tulla tuona aikana, kun itselle parhaiten sopii. Ilmoittautumiseen, rastirataan ja lettujen syöntiin kannattaa varata noin 45 minuuttia.

Kaatosateen sattuessa tapahtumapaikkana Seurakuntakoti. Lasten ja nuorten lisäksi partiotoiminnassa on aina tilaa harrastuksesta kiinnostuneille aikuisille. Tehtävää kyllä löytyy yksittäisistä tapahtumista ryhmänjohtajatehtäviin saakka ja monipuolisen harrastuksen lisäksi saat roppakaupalla hienoja kokemuksia sekä uusia partiokavereita.